Hoopcommunicatie Wat anderen zeggen

Ik heb Marieke leren kennen als een sociale en open collega. Ze doet wat ze zegt, is opbouwend kritisch en een zeer bekwame professional. Een harde werker. In verschillende projecten hebben wij nauw samengewerkt. Haar strategische inzicht hielp mij vanaf de initiatiefase van een project. Marieke weet zich snel nieuwe materie eigen te maken en te bepalen welke communicatievraag er is (als die er is). Ze kan goed het effect van de kwaliteit van communicatie weergeven en heeft ideeën over hoe dit in een organisatie te optimaliseren/implementeren. Kortom, een aanwinst voor iedere organisatie!

Feie Hamstra, Woonzorg Nederland

 

Ik ken Marieke als een doortastende, serieuze en enthousiaste collega, waar ik ook nog eens goed mee kan lachen. Marieke heeft een aansprekende presentatie en een toegankelijke persoonlijkheid. Ze is intelligent, sterk op de inhoud en brengt haar affiniteit met maatschappelijke organisaties overtuigend over. Marieke toont oprechte interesse in de ander en heeft een prima gevoel voor persoonlijke en politieke verhoudingen. Ze coacht, begeleidt en informeert collega’s en opdrachtgevers uitstekend.

Jan-Willem Heijkoop, Onze Lieve Vrouwe Gasthuis (OLVG)

<

Of the many first-class communication professionals I worked with around the globe while Communications Director of WWF International’s Species Programme, Marieke Postma consistently stood out. Creative, committed and conscientious she brought a special mix of expertise and enthusiasm to all her work – both in the national and international arenas – and in doing so significantly enhanced the profile and impact of WWF’s work on bio-diversity both nationally and internationally.

Matthew Davis, World Wide Fund for Nature

 

Uit de trainingen:

 Elke dag weer inspiratie en een gevoel van ‘blij’.

Een scherpe vakvrouw.

  Een topfacilitator en groot voorbeeld.

 Inhoudelijk en non-verbaal een goed voorbeeld.

 Open, enthousiast en aandachtig.

 Nu kan ik keuzes maken in plaats van afhaken. Dankjewel!

  En dan precies de vinger op de zere plek leggen.

20150816_124008