Hoopcommunicatie Over mij

Altijd blijven groeien

Geen communicatieprofessional zonder groei. Groei in kennis over jezelf, het vak en de context van jouw organisatie. Goed geworteld, met oog voor de ander en zicht op wat je niet weet. Zo ontstaat een stevig advies, gevoed vanuit de basis en flexibel in de aanpak.

Mijn werk gaat over groei. Groei van anderen en groei van mijzelf. Waar ik werk wordt gezaaid, gevoed, geworteld, gegroeid en geoogst.

Ervaring

Al meer dan 20 jaar werk ik aan vragen over draagvlak, corporate en interne communicatieplanning, training en coaching. Zowel bij adviesbureaus als binnen organisaties. Daardoor weet ik als geen ander dat een goed advies pas resultaat oplevert als je ook de uitvoering op orde hebt.

Binnen organisaties zet ik communicatie op voor complexe projecten en ondersteun ik de uitvoering. Ik ben analytisch én pragmatisch en werk van strategie tot uitvoering. Ik zorg voor het plan, maar ook voor de aansturing van de productie van nieuwe middelen of passende websites en afspraken met leveranciers. Van planvorming tot persbericht, vraag- en antwoordlijsten tot controle op de webteksten.  Omdat er niets zo strategisch is als een goede tekst en een passend communicatiemiddel.

Meer weten? Mail mij of kijk op mijn LinkedIn pagina.

 

Tarieven

Een breed aanbod vraagt om verschillende tarieven. Mijn tarief varieert van € 85,00 euro per uur tot €125,00 per uur, afhankelijk van de aard en omvang van de opdracht.